UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Kuinka paljon Jouni's Fitness sovellus maksaa? Millä maksutavalla voin maksaa?

  • Voit liittyä sovelluksemme ja yhteisöömme ILMAISEKSI ensimmäiset 7 päivää. Tämän jälkeen maksat 14,99 $/kk eli noin 14.99€/kk tai 99,99 $/vuosi eli noin 99.99€/vuosi. Se on vain 0,49 dollaria päivässä tai 0,28 dollaria päivässä - vähemmän kuin aamukahvisi!
  • Maksusuoritus pystyy tekemään korttimaksulla. Jos haluat maksaa muulla maksuvälineellä ole yhteydessä palveluntarjoajaan.

2. Tarvitseeko treeneihin välineitä? Mitä tarvitaan?

Riippuu täysin tunnista. Osa harjoituksista sopii kotiin ja osa kuntosalille. Jos et löydä kotoa laitteita, voit korvata ne koti välineillä (esim. käsipainot vesipullossa) tai lainata lähimmältä kuntosalistasi.

  • Pyrimme käyttämään monenlaisia välineitä. Käytämme LesMills-välineitä sekä vapaita painoja esim. step lautaa, pumppi tankoa jne. Myös spinning tunneilla pyörä löytyy.

3. Olen aloittelija, onko sovellus minulle sopiva? 

Olet lämpimästi tervetullut, olit sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija. Voit soveltaa jokaista treeniä oman kuntotasosi mukaan. Monet treeneistäni keskittyy tekniseen suoritukseen, jotta voit tehdä sen turvallisesti.

4.  Mitä treenejä sovelluksessa löytyy?

Sovelluksesta löytyy laaja valikoima erilaisia treenejä tallenne tunneista livestream tunteihin asti. Sovelluksesta löytyy myös personal training ja ravitsemus vinkkejä sekä koti/sali ohjelma treenejä. 

5. Onko sovelluksessa tietokone versio?

Tunnit ovat saatavilla kännykkä/tabletti versiona. Tunnit pystyy peilaamaan tietokoneeseen sekä SMART televisioon. 

6. Millä aikavyöhykkeellä livestream tunnit pidetään? 

Tunnit pidetään suomen aikavyöhykkeen eli Eastern European Time, EET & EEST. 

7. Millä kielellä tunnit pidetään sovelluksessa?

Tunnit pidetään englanniksi ja osittain suomeksi.