''Don't think just do it...''


Pelisäännöt 


 1. Muista tunnille tulla ajoissa. Varaa itsellesi n. 5-30min aikaa ennen tunnin alkua. Tällä tavoin kunnioitat muita osallistujia sekä ohjaajaa. Tunnille ei pääse myöhästyneet turvallisuuden vuoksi.
 2. Muista ottaa omat treeni sekä hygieeni tarvikeet joita tarvit sillä hetkellä. Tunnin jälkeen varmista että olet siivonnut omat jälkesi ja otat omat tavarat mukaan. Emme ole vastuussa niistä.
 3. Muista hyvinä tapoina tervehtiä ja käytöstavat.

Maksu ehdot vaateissa:

 Kaikissa vaateissa on vaihto ja palautusoikeus oikeus 14 päivän sisällä. Tuoteet tulee olla myyntikelpoisia. Alusvaateissa ei ole palautus tai vaihtooikeutta.

Pakkaa tuotteet huolellisesti siihen pakettiin, jossa ne sinulle toimitettiin. Voit myös pakata tuotteet johonkin muuhun laatikkoon tai pussiin, mutta kuitenkin siten, etteivät palautettavat tuotteet vaurioidu kuljetuksen aikana. Ethän tee merkintöjä tuotteiden alkuperäispakkauksiin.

Kaikki ostokset pystyy tehdä vain verkkokaupan kautta.

Ajan peruutus ja muutaminen: Hieronta

Jos haluat peruttaa hieronta palvelun tulee tämä tehdä 12-24h ennen palvelun aloitamista. Peruuttamattomista ajoista perimme hinnastomme mukaisen summan.

Jos haluat muuttaa ajan ilmoita tämä 12-24h ennen hoitopäivän aloitamista.

MAKSU EHDOT JA SÄÄNNÖT:

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmies alennus hinta mahdollisuuden saa vain todistamalla virallisilla papereilla eli opiskelijakortit, eläkeläiskortti tai varusmieskortilla. Kyseiset paperit tulee olla voimassa olevia.

Kaikissa hinnoissa on huomioitu juhlapyhät,-sekä lomaviikot. Jos kyseisissä tiloissa pystytään pitämään tunnit normaalisti tilojen omistajan luvalla tunnit pidetään. Jos tunteja ei pystytä pitämään voidaan ne korvata toiselle ajankohdalle ellei toisin sanota.

Personal Traning, Ryhmäliikunta esim. Sarjakortit  ja Yksityistunti palvelu hinnat ei voi yhdistää muun tahon hintoihin jos ohjaaja on työntekijä kyseisessä yrityksessä. Tunnit pidetään vain niissä toimi tiloissa, jossa paikan järjestäjä on saanut luvat paikan omistajan/talonmieheltä pitää omia tapahtumia, workshoppeja,- sekä vakio tunteja.

TOIMIPAIKAT JOISSA PALVELUT PIDETÄÄN: 

 1. Salsa Academy
 2. Tanssi Buumi
 3. Balanssi Studio
 4. Forever Club                              (vain Personal Training)

Osto peruutusta voidaan tehdä vain 14 päivän sisällä. Rahoja ei makseta takaisin, mutta voit jäähdyttää maksun 30 päiväksi jos et jostain syystä pääse osallistumaan kyseisiin tunteihin. Jos sinulla on määrätty lääkärintodistuksella sairausloma esim. leikkaus tai muu vakava vamma/tapaturman takia,  tulee tämän ilmoittaa mahdollisimman nopeasti sähköpostin tai puhelimen kautta mille ajan jaksolle tämä on määritelty. Tällöin katsomme mille ajalle asiakas voi osallistua aktiivisesti tunneille jatkoa varten.

Jos päätät perua osallistumisen jollekin tunnille tulee tämä tehdä 12-24h ennen tunnin alkua tämän jälkeen veloitamme normaalilla hinnalla tunnin.

Tunnille voi ilmoutautua vain seuraavillla tavoilla:

 1. Ostamalla kyseisen palvelun/tuoteen.                              Tämän jälkeen näytä kuitti maksusta ennen tunnin alkua.
 2. Varaamalla paikan varausjärjestelmän, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Maksutavat:

 1. Käteinen                        
 2.   Pankki/luottokortit                  
 3.   Lasku                            
 4.   PayPall ja Mobilypay
 5. Tilinsiirto
 6. Smartum,-Easybreak sekä E-passi