POSITIIVISIA MIELIPITEITÄ VIRTUAALI TUNNEISTA WITH JOUNI

20.05.2021

Moni meistä ovat eritäin kiireisiä sekä tarven tullen väsyneitä raskaan työpäivän jälkeen mikä on normaalia meidän yhteis- kunnassa. Moni meistä joutuu tekemään monta duunia ja toisilla taas on lapsi perhe hoidettavana. 

Voidaan kysyä samalla mihin oma hyvinvointi hoitaminen on kadonnut ja missä sellaiseen on aikaa kiitos työ sekä perhe? 

Tähän tietysti on perus vastaus on: TEE ITSELLESI AIKAA!!! Tämän johdosta moni meistä lähtee tekemään aikataulu muutoksi jolloin meillä olisi omaa aikaa tekemällä meidän lempi harrastusta sekä ajanvietettä. Moni meistä on rakastunut ryhmäliikuntaan koska pääsee kuntoilemaan sekä sosiaalistumaan toisten ihmisten kanssa. Liikunta on lääke jota jokainen tarvitsee päivittäin pitääkseen omasta hyvinvoinnista sekä terveydestä kiinni mutta mitä sitten jos käy ilmi että tunti täynnä jolloin et pääse tunnille tai et vaan jaksa kävellä salille raskaan työpäivän/perhe kriisin takia.?

Tämän takia olen tullut siihen tulokseen että hyvä aika avata liikunnallinen maailma myös virtuaaliseen ympäristöön mitä liikunnan-alan maailma on joutunut muiden alojen kanssa tekemään korona epidemian takia. 

Mitä itse olen huomannut ohjaajana,-sekä kuunnellut monia omia asiakaita. Moni on tykästynyt ja rakastunut virtuaaliseen muotoon, joita olen korona aikana tehnyt ja tämä on ollut heidän päivän pelastus olipa tämä livestream muodossa tai virtuaali tallenne muodossa.

Positiivia asioita ohjaajan sekä asiakkaiden mukaan ovat:

  1. Voit tehdä tunnin missä vain maailmaa olitpa kotona, mökillä tai ulkomailla.
  2. Voit itse päättää monta tuntia vedät päivän aikana sekä voit vaikuttaa asiakkaiden tarpeisiin mitä he haluavat enemmän. (Ohjaajan kanta).
  3. Sinun ei tarvitse edes takasin juosta minnekään vaan kaikki menee nappia painamalla katsoitpa tämän Television, tietokoneen, tabletin tai kännykän kautta. Erittäin helppoa käyttää.
  4. Voit koko perheesi kanssa osallistua samalle tunnille ja pitää hauskaa. Koko perheen yhteinen harrastus. Ja rahallisesti säästät samalla.
  5. Pääset sosiaalistumaan toisten kanssa ympäri maailmaa ja yli satoja kasvoja pääset näkemään jos kyseessä on livestream tunti.
  6. Pääset tunnin pääteeksi ajoissa nukkumaan, syömään ja tehdä muita juttuja.

Olen eritäin tyytyväinen siihen että moni on löytänyt minun tunneille ja tästä on hyvä jatkaa matkaa pidemmälle teidän kaikkien kanssa! <3