Personal Traning palvelut

Mikä on Personal training sekä voima, ravinto ja psyykkinen valmennus?

 • Personal training on henkilökohtainen kunto,- terveys ja hyvinvointivalmennusta valmentajan kanssa. Personal trainer eli valmentaja auttaa sinua liikkumaan aktiivisesti ja löytämään liikunnan iloa. Valmentaja on hyvä myös lajinomaisen treenaamiseen. Personal trainer räätälöi sinun tavoitettasi varten treeni suunnitelman ja johon sisältyy itse treeni ohjelma esim. kuntosalilla sekä mahdollinen muu mahdollinen ohjelmointi tavoitettasi tekemiseksi.
 • Voimavalmennus on suunnitelmallista voimaharjoittelun ohjelmointia, joka keskittyy vahvasti voima portaan tärkeimpiä osioita maksimi,-nopeus ja kestovoimaan,- sekä lihasmassan ja voiman kasvattamiseen optimoiden omaa tavoitettasi ja parantamaan sekä hiomaan sinun voima tasoasi ja tekniikkasi uudelle tasolle. Valmennus soveltuu kaikille voiman hankinnasta kiinnostuneille erityisesti urheilijoille.
 • Ravintovalmennus on kaikille niille jotka haluavat tukea omassa ruokailutottumuksiin. Ravintovalmennus sopii kuntoliikunta urheilijoihin ja jokaiselle etsitään oikeanlaiset keinot omaan tavoitteeseen oli kyseessä painonhallinta, lihasmassan ja voiman kasvatus yms. Valmennus auttaa asiakasta löytämään itselleen oikeanlaiset työkaluja hyvään ravitsemukseen.
 • Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, asiakkaan hyvinvoinnin tukemista ja psyykkisten taitojen ohjaamista ja opettamista psykologian ja urheilupsykologian keinoin.

  Asiakkaan psyykkiseen valmennukseen kuuluu mm;

  • Tukeminen urheilusuorituksessa harjoittelussa sekä urheilun muun elämän yhteensovittamisessa.
  • Elämäntapamuutos omassa arkielämän askareissa.

Valmennus palveluja tarjoan sellaisilla kuntosaleilla joissa ulkopuolinen personal trainer voi vapaasti treenauttaa asiakasta.

Päätoiminen valmennus paikka: Liikuntamylly (Myllypuro)


Ryhmäliikunta palvelut ja tuntikuvaukset

Tanssilliset tunnit lattia ja vesiliikunta tunnit 

Zumba® Fitness                                                         

Zumba® fitness on latinokulttuurin inspiroima kaloreita Zumba fitness on latinokulttuurin inspiroima kaloreita kuluttava fitness tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kannattavana ajatuksena on liikunnan iloa ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat! Tunnin pituus on 45-60min. 

Zumba® Step

Zumba® on latinokultuurin inspuroima tanssilinen tunti, jossa perinen steptin  ja fitnesstanssi yhdistyvät- Tunnilla keskitytään keski- ja alavartalon treenaamiseen kansainvälisten rytmien tahdissa. Tunti sopii kaiken tasoisille miehille kuin naisille jotka haluavat bilettää sekä treenata alavartalon vahvaksi ja parantaa kordinaatiota,- sekä saamaan kiinteät pakarat.

Zumba® Toning 

Zumba® Toning on lastenkulttuurin inspiroima tanssillinen tunti jossa käytetään kevyitä käsipainoja tai Zumba Toning Sticksejä. Tunti sisältää ihanteellisen ylä ja keskivartalotreenin samanaikaisesti kun tanssit kansainvälisten rytmien tahdissa. 

AQUA Zumba®                            

Aqua Zumba® on hydrobic-tyylinen PoolParty-tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jossa bailataan,- sekä pidetään hauskaa nauttien yhdessä olosta kuin kehostaan. Samanaikaisesti treenaat kehoa vesi vastusta vastaan altaan matalammassa päässä, mikä mahdollistaa täydellisen kalorien polton tunnin aikana. Aqua Zumbassa tehdään veteen soveltuvat tanssitreeni liikkeet erilaisten rytmien ja populaarimusiikin tahdissa mm. Merengue, Salsa, Reggaeton, Bhangra, Hip Hop. Tunti soveltuu kaiken ikäisille tasoisille iästä tai sukupuolesta riippumatta omaa kehoa kuunnellen täydellisenä hiki- tai palauttavana treeninä. Tunnin pituus on 45 min.

Zumba® in Circuit      

Zumba® in Circuit on lastenkulttuurin inspiroima kaloreita polttava ja kuluttava tanssi fitness & kiertoharjoittelutunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava.  Tunnin pituus 60min.

Zumba Sentao®

Zumba Sentao® yhdistää voima- ja vastustus harjoittelun innovatiivisiin tanssi liikkeisiin käyttämällä tuolia tanssi kumppanina. Korkean intensiteetin harjoitus, jossa keskitytään lihaksien määrittelyyn, yleisen sydän- ja verisuoniterveyden parantamiseen ja tärkeiden kalorien polttamiseen.

Zumba® Gold 

Zumba® Gold on lastenkulttuurin inspiroima tanssillinen tunti joka on suunnattu aloittelijoille, ikäihmisille sekä muiden erityisryhmille. Tunti on helppo, hauska sekä tuo tanssin huuman kaikille! Tunnin pituus on 30-60min.


Zumba® Gold Toning

Zumba Gold Toning on latinokultuurin inspiroima tanssillinen tunti joka on suunnattu aloitelijoille, ikäihmisille sekä muiden erityisryhmille. Tällä tunnilla käytetään kevyitä käsipäinoja tai Zumba Toning Sticksejä jotka haastavat sinut ihaantelisella ylä ja keskivartalo treenillä samaan aikaan kun tanssit kansainvälisten rytmien tahdissa. Tunti on ositain siis kiinteytys tunti.

LatinFever                              

LatinFever on tanssillinen koreografinen tunti, jossa käydään läpi erilaisia latinalaisia tansseja ja sen rytmejä, sekä käydään tanssitekniikkaa osittain läpi. Tunti koostuu kilpatanssista, sosiaalitansseista,-sekä showtanssista. Tunnin päätteeksi kevyt venyttely. Tunti on hauska, helppo & rytmikäs ja sopii aloittelijasta kokeneeseen ammattilaiseen.       

SHALL WE DANCE?

Shall we dance on 45-90min pituinen paritanssi tunti jossa opit erilaisia tanssi lajeja. Tanssi pää teemana on kilpatanssi mutta se voi sisältää myös sosiaalisia tansseja kuten salsa, reggaeton, yms.                    

Ballet                                       

Ballet on perinteinen klassinen baletti tunti jossa opit hallitsemaan  kehosi koordinaatiota, lihaksien käyttöä,-sekä ilmaisu taitoa. Tunnilla käytetään erilaisia koulukuntia mm. venäläistä,-sekä ranskalaista tyyliä. Tämä tunti on kaikille niille,jotka ovat unelmoineet oppia baletin salaisia taitoja.


AQUA Baletti

AQUA Ballet on tanssillinen freestyle tyylillä vedessä tehty tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta pohjana baletti,-sekä nykytanssi, jossa pidetään hauskaa ja haastetaan kehoa. Tunnilla hyödynnetään veden vastusta altaan matalammassa päässä, mikä mahdollistaa hyvän koordinaatio ja kevyen cardion haasteen samalla. Tunti sopii kaiken tasoisille ja ikäisille sukupuolesta riippumatta niille liikkujille, jotka ovat kiinnostunut baletin ja nykytanssin ihmeellisestä maailmasta vedessä. Tunnilla pääset kuulemaan monen rytmistä musiikkia ja pääset vapauttamaan oman sisäisen tanssijan.


LIHASKUNTO JA HIIT TUNNIT

LesMills BodyPump ™                                                

LesMills BodyPump™ on Less Mills perhetuotteen konseptoitu välinetunti, johon kuuluu levypainot, tanko ja steppi lauta.  Kyseinen tunti on tehokas koko kehon lihaskunto tunti, jossa saat mahtavan pumppi efektin energisen musiikin tahdissa koko kropalle. Tunnissa harjoitat samalla räjähtävää voimaa,-sekä lihaskestävyyttä. Tunnin pituus on 30-60min. Tuntia pystyy vain ohjaamaan saleissa joissa on erillinen sali lisenssi.

STRONG Nation®/STRONG30®   Intensiivinen HIIT-tunti, jossa liikkeet tehdään musiikin tahdissa hyödyntäen erilaisia taistelulajeja . Helpot koreografiat, menevä musiikki ja oman kehon painolla tehtävät liikkeet takaavat hauskan ja tehokkaan treenin jopa tunnin jälkeenkin.

Body Strength

Body Strength on hauska ja tehokas kokovartalo lihaskuntoväline tunti, joka voidaan suorittaa aikaa vastaan PHA tai Tabata tekniikoilla tai musiikin tahdissa. Tunti sisältää lämmittelyn, itse treenin sekä cooldown osion. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia treenivälineitä esim. irtopainoja, steppilautaa, irtokiekkoja, pumppi tankoa, kahvakuulaa yms. 


TABATA

Tabata on tehokas HIIT-treeni jossa käytetään kehon painoa sekä lihaskunto välineitä. Tunti rakentuu 4min osiosta joka suoritetaan 8x 20sek osiossa  joiden välissä on 10 sek paussi. Tunti hauska ja yksikertainen mutta erittäin tehokas treenimuoto kaiken tasoisille kuntoilijoille.

Pyöräily tunnit

INTELLIGENT® CYCLING

INTELLIGENT® CYCLING tunti on erittäin hauska spinning tunti joka yhdistää virtuaalisen maailman. Tunnilla pääset erilaisia virtuaalisia teitä kulkemaan. Tunnilla pääset samalla kuuntelemaan erilaisia hittibiisejä. 

PARTY BIKE

Party bike on 30-60 min pituinen spinning tunti jossa pääset pyöräilee kovempien kansainvälisten hittien tahdissa. Tunnilla pidetään hauskaa ja kunnon biletys tyylillä poljetaan pyörällä ja poltetaan kaloreita tehokkaasti. Tunnilla kädet pääsevät myös joraileman hauskoilla käsi liikkeillä. Tunne fiilis kuin tanssisit spinning pyörän päällä pitäen hauskaa.


Rauhalliset tunnit

CIRCL Mobility™

Avaa kehosi potentiaali joustavuuden, hengityksen ja liikkuvuuden harjoitusten avulla. Funktionaalisen liikkeen huipputieteeseen perustuen vapautat fyysiset rajoitukset, palautat ydinkykysi ja uudistat liikealuettasi, jotta voit liikkua paremmin ja pidempään.

Venyttely & Kehonhuolto      Venyttely & Kehonhuolto tunnissa käytetään erilaisia kehonhallinta harjoitteita,- sekä passiivista ja dynaamisia venytys liikeitä. Tunnissa voidaan käyttää myös välineitä esim. rulla, matto, kuminauhaa yms. Tunnilla tehdään myös rentoutus harjoituksia.

PILATES

Pilates on rauhallinen ryhmäliikuntatunti, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.Pilatestunnilla keskitytään erityisesti ryhtiin, kehonhahmotukseen, tasapainoon sekä hengitykseen ja liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattavien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä. Pilates liikkeet vahvistavat koko kehoa, mutta kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Pilates harjoittelu sopii kaikentasoisille liikkujille. Aktiivisempi liikkuja saa tunnista tukea muuhun harjoitteluun ja aloitteleva liikkuja pääsee tämän rauhallisen tunnin avulla lempeästi alkuun liikuntaharrastuksessa.

SaunaYoga®                                                                                   SaunaYoga® on koko kehon ja mielen rentouttava tunti, jossa saunan n.40.50-asteen lämmössä rentoutat mielen ja kehon erinlaisilla jooga liikeillä jotka ovat sovellettu saunaan. Tunnin aiheena on löytää sisäisen harmonian sisältäsi 30 tai 45 minuutin sisällä. Tunti soveltuu kaikille!  Tuntia pystyy vain ohjaamaan paikoissa joissa on erillinen lisenssi.

YOGA

Yoga on vanha intialainen terveyden ja hyvinvoinnin harjoitusmuoto, joka liittyy henkiseen, fyysiseen ja emotionaaliseen kasvuun. Jooga sisältää erilaisia fyysisiä asentoja (asana), hengitysharjoituksia (pranayama), meditaatioita ja muita keskittymis tekniikoita. Jooga on kokonaisvaltainen elämäntapa, joka auttaa saavuttamaan tasapainon ja hyvinvoinnin. Yogasta löytyy moninaisia erikois lajeja esim. Yin & Yang yoga, Hatha Yoga jne.


LASTEN TUNNIT

Zumba® Kids & Zumba® Kids Jr

Zumbini®

Zumba kids & Kids jr on latino kulttuurista inspiroima tanssillinen lapsille suunnattu tunti johon pääsee 4-6 ja 7-11 vuotiaat. Tunti on suunnattu kaikille niille lapsille jotka rakastavat tanssia ja ilmaista itseään kuin perus lasten tunneilla. Tunnilla lapsi pääsee tanssin, musiikin ja erilaisten liikunnallisten pelien ja leikkien kautta sosiaalistumaan toisiin kavereihin sekä oppii aina uusia rytmejä sekä tansseja.

Zumbini® on musiikki ja liike elämys pohjainen tunti 0-4 vuotisille lapsille. Tunnilla tanssitaan, lauletaan ja soitetaan soitimella (rummut, rytmimunalla yms.) Tunnilla pidetään hauskaa ja löydetään lapsen ja huoltajan välinen yhteys toisiinsa. Tunnin pituus on 45min. 

Hieronta palvelut

Mitä on hieronta?

Hieronta on erilaisten hieronta tekniikoiden kuten klassisen sekä urheilu tekniikoilla tehtyä hierontaa jolla pyritää manipuloimaan pehmytkudosta sekä lieventämään mentaalista kuin fyysistä stressiä sekä avaamaan lihaskireyden. Hieronnassa käytetään muun muassa erilaisia venytystekniikoita, painanta tekniikoita erilaisten tempojen, suunnanvaihtojen ja rytmityksen mukaiseksi.  

Erikoishieronnat:

 • PT-hieronta ja PT-HomeSpa hieronnat ovat Jouni's Club asiakkaalle räätälöityä hieronta muotoja. Palvelussa huomioidaan asiakkaalle järkevä määrä hieronta tapaamisia mikä tukee asiakasta palautumista varten, josta suosittelemme lämpimästi PT-Home Spa joka sisältää noin 45min pituisen rentouttavan saunan. Noin 80-100 asteen rentouttava sauna esi valmistelee lihaksia sekä mieltä rennoksi itse hierontaa varten. Tämä auttaa hierojaa pääsemään syvemmin lihaskudosta ja avaamaan paikkoja auki . PT-hieronta ja PT-HomeSpa hieronnat on saatavana PT-palvelujen oheen,- sekä erillisenä palvelumuotona.