''Love Mother Nature & learn her knowledge & wisdom of old ways...'' 

PT- Hieronta palvelut

Hieronta paketit

1kk paketti

Paketti sisältää 90-120 min pituisen hieronnan. Sisältää 4 tapaamista.

400€

2 kk paketti 

Paketti sisältää 90-120 min pituisen hieronnan. Sisältää tapaamisia 8.

680€

3 kk paketti

Paketti sisältää 90-120 min pituisen hieronnan. Sisältää 12 tapaamista

900€

Hieronta paketti: (HomeSpa: Hieronta ja Sauna)

1kk paketti

Paketti sisältää 90-120 min pituisen hieronnan. Sisältää 4 tapaamista.

600€

2kk paketti

Paketti sisältää 90-120 min pituisen hieronnan. Sisältää 8 tapaamista.

900€

3 kk paketti

Paketti sisältää 90-120 min pituisen hieronnan. Sisältää 12 tapaamista.

1200€

Hieronta palveluissa hyödynnetään niin klassisen sekä urheiluhieronnan tekniikoita mukanaan. PT-hieronta palvelussa on räätälöity asiakkaalle sopiva hieronta muoto jopa toistetaan viikoittain jolla varmistetaan asiakas pääsee palautumaan oli kyse treenipäivä tai työpäivä.   

Minkälainen palvelu konsepti minulla on?

  • Tarjoan laadukkaita hieronta palveluja kaiken ikäisille asiakkaille olitpa urheilija tai et. 

  • Palveluni erilaisuus näkyy siten, että tarjoan palveluja luonani sekä luonasi kysynnän mukaan. 
  • Teen hieronta palveluja kotityöpaikalla mikä kattaa sen että saat ns. kotoisan tunnelman toisin jos kävisit toimisto tyylisessä hieronta paikassa. Samalla hinnasto on edullinen. Kotoisan tyylinen hieronta palvelun lisäksi pystyn tarjoamaan rentouttavan sauna lämpöhoidon mikä tuo virkeyttä sekä rentoutumisen tunnetta sinulle kehoosi ja mieleesi. Konsepti yhdistää kodin ja spa elementin
  • Hyvä asiakaspalvelu ja harmonia tuo hyvän tasapainon sinulle rentoutua palveluissa joita tarjoan.''Matkahieronta pöytä kestää max 225kg painoa''

MITÄ ON HIERONTA?

Hieronta on hoitotapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä kudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Hierontaan tulon syynä ovat usein mm. erilaiset lihaskireydet, jäykkyydet ja akuutit tai krooniset kivut, stressi, rentoutuminen, palautuminen tai urheilijan lihashuolto. Myös vammoista toipuminen nopeutuu oikein ajoitetulla hieronnalla. Yleistä on myös krooninen kipu, jossa syy voi olla muualla kuin lihaksistossa, mutta kipu aiheuttaa lihaskireyttä ja aineenvaihdunnan heikentymistä alueella. Tämä puolestaan ylläpitää jatkuvaa kipua. Kysymyksessä on siis itseään ruokkiva kipukehä, jonka katkaisemisessa hieronta on usein avuksi.

Hieronnassa käsittely keskittyy pehmytkudoksiin, joiden anatominen tuntemus on hierojan ammatin ydintä. Hieronnalla tiedetäänkin olevan useita fysiologisia vaikutuksia hierottavalle alueelle, mm. ihoon, rasvakudokseen, hermokudokseen, laskimoihin ja hiussuonistoon sekä imunesteisiin. Hieronta sopii kaikille lapsista- vaariin.

LISÄPALVELUT:

RENTOUTAVA SAUNA LÄMPÖHOITO

  • Ennen hieronta asiakas/potilas pääsee rentoutumaan noin 60-100 asteen lämpöisessä saunassa minkä tarkoituksena on lämmittää ja rentouttaa lämmön avulla lihaksia. Saunassa olo aika on noin 15-60min riippuu palvelun pituudesta.

KINESSIOTEIPAUS

  • Kinesioteippaus on yksi fysioterapiassa ja hieronnassa käytetty hoitomuoto ja monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä. Kinesioteippaus käytetään muun muassa erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen.

    Kinesioteippaus on sensorinen eli aistimukseen ja tuntoon perustuva hoitomenetelmä, jossa fysioterapeutti kiinnittää potilaan iholle teippiä. Teippi vaikuttaa ihon reseptoreihin ja sitä kautta voidaan vaikuttaa muun muassa lihaskalvoihin (faskia) ja lihaksiin.