CreaKong CX8, 249 g

Säästä 3,91€

Etsinnäsi uusi, kehittyneempi vaihtoehto tavalliselle kreatiinille? CreaKong CX8 Mutantilta on siinä tapauksessa sinulle. Tämä on pitkälle kehitetty kreatiinituote, joka yhdistää kolme eri kreatiinimuotoa BCAA:han ja vapaisiin aminohappoihin. Yksi annos tarjoaa yhteensä 4 000 mg kreatiinia.

  • Kolme kreatiinimuotoa
  • 4 000 mg kreatiinia per annos
  • BCAA
  • Vapaat aminohapot

Kreatiini on ehkä kaikkein käytetyin ja arvostetuin lisäravinne. Tämä ei ole kummallista, kun otetaan huomioon kreatiinin todistetusti lisäävän fyysistä suorituskykyä päivittäisellä 3 g annoksella. Jos etsit kehittyneempää tuotetta, joka hyödyntää viimeisimpiä tutkimuksia, on CreaKong CX8 Mutantilta sinulle.

CreaKong CX8 tarjoaa yhteensä 4 000 mg kreatiinia per annos. Tuote sisältää kreatiinia kolmessa eri muodossa. Tämä yhdistyy BCAA:han ja vapaisiin aminohappoihin, glyseriini, arginiini ja metioniini. Kroppa käyttää näitä aminohappoja tuottamaan omaa kreatiiniaan.

CreaKong CX8 on täysin vapaa turhista lisäaineista, eli tuote ei sisällä aromeja, väriaineita tai makeutusaineita. Maku on neutraali ja jauhe liukenee hyvin veteen. Sekoita vain 8 g annos veteen, juo ja aloita treenit.

Annoksia pakkauksessa: 30

Suositeltu päivittäisannos: Ota 1 annos (8,3 g) noin 30-90 minuuttia ennen treenin alkua. Sekoita 2,4 - 4,8 dl vettä. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

26,09 € 30,00 €