WHEY-100, 500 g, Mansikka

Star Nutrition Whey-100 on tinkimätön laatuproteiini, joka on valmistettu niille, jotka vaativat parasta. Maksimoi lihasten rakennuksen ja rasvan polttamisen! Whey-100® on yksi markkinoiden parhaista proteiinilisäaineista, jolla on hyvä maku, hyvä liukoisuus ja erittäin korkea laatu. Tuote koostuu 100% Crossflow-mikro- ja ultra-suodatetusta heraproteiini-isolaatista, jonka rasva- ja laktoosipitoisuus on alhainen (1%). Whey-100® on laadukas proteiini urheilijoille, jotka vaativat parasta.

  • Luonnollinen proteiinilähde
  • Luonnollisesti vähärasvainen ja sokeri
  • Matala laktoosipitoisuus
  • Korkeimman mahdollisen laadun proteiini
  • Korkea biologinen arvo
  • Imee kehon nopeasti ja tehokkaasti
  • Sekoitetaan kevyesti, älä vaahtoa tai kerää

Luonnolliset väriaineet ja maut. Sisältää aspartaamia, fenyyliaaniinilähdettä (ei-luonnollinen maku). Luonnollinen maku ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.
Proteiini - ratkaiseva liikuntatulosten kannalta Proteiini koostuu aminohapoista, joilla on tärkeä tehtävä kehon solujen ja elinten rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Se on myös proteiini, joka tukee palautumista ja tekee lihaksista suurempia. Jos täytät proteiinitarpeesi liikunnan aikana, lihasmassasi kasvaa. Saamalla proteiinia sekä ennen että jälkeen harjoituksen, lisäät lihasproteiinien muodostumista ja vähennä hajoamista. Proteiini esiintyy elintarvikkeissa, kuten lihassa ja maitotuotteissa, soijassa ja proteiinijauheessa.Jos et saa tarpeeksi energiaa ja proteiinia, keholla ei ole tarvittavia olosuhteita lihaksen rakentamiseksi. Sen sijaan jo olemassa olevat lihakset poltetaan ja rasvan lisääminen on helpompaa.
Liikunnanharjoittajan tulisi saada 1,4-2,0 grammaa proteiinia painokiloa kohti päivässä lihaskasvun optimoimiseksi. Tärkeimmät ajat proteiinin lisäämiseksi ovat aamulla, liikunnan jälkeen ja välipaloja. Sitten kehon aminohappotasot ovat alhaiset. Tutkimukset osoittavat, että heraproteiini on parempi kuin muut proteiinilähteet estämään lihasten hajoamista.

Käyttö: Sekoita 37 g (d1dl) jauhetta 200 ml: aan vettä. Käytä milloin tahansa päivän aikana, mieluiten liikunnan yhteydessä tai välipalana.

Suositukset : 1-3 juomaa / päivä, lähinnä välittömässä yhteydessä liikuntaan. Tuloksia parannetaan jatkuvalla käytöllä.

Varastointi: Varastoi huoneenlämmössä.

Tiedot: Tämä on ravintolisä, eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

25,00 €
Please select variants first