''What is your favourite hobby?''

AIKUISTEN  JA SENIORI TUNNIT

Lisensoidut tuoteet

Zumba® Fitness                                                         

Zumba® fitness on latinokulttuurin inspiroima kaloreita Zumba fitness on latinokulttuurin inspiroima kaloreita kuluttava fitness tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kannattavana ajatuksena on liikunnan iloa ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat! Tunnin pituus on 45-60min. 

Zumba® Step

Zumba® on latinokultuurin inspuroima tanssilinen tunti, jossa perinen steptin  ja fitnesstanssi yhdistyvät- Tunnilla keskitytään keski- ja alavartalon treenaamiseen kansainvälisten rytmien tahdissa. Tunti sopii kaiken tasoisille miehille kuin naisille jotka haluavat bilettää sekä treenata alavartalon vahvaksi ja parantaa kordinaatiota,- sekä saamaan kiinteät pakarat.

AQUA Zumba®                            

Aqua Zumba® on hydrobic-tyylinen PoolParty-tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jossa bailataan,- sekä pidetään hauskaa nautien yhdessä olosta kuin kehostaan. Samanaikaisesti treenaat kehoa vesivastusta vastaan altaan matalammassa päässä, mikä mahdollistaa täydellisen kalorinpolton tunnin aikana. Aqua Zumbassa tehdään veteen soveltuvat tanssitreeniliikeet erinlaisten rytmien ja populaarimusiikintahdissa mm. Merenqua, Salsa, Reaggaeton, Bhangra, Hip Hop. Tunti sovelutuu kaiken ikäisille tasoisille iästä tai sukupuolesta riipumatta omaa kehoa kuunellen täydellisenä hiki- tai palautavana treeninä. Tunnin pituus on 45min.

STRONG Nation/STRONG30™   Intensiivinen HIIT-tunti, jossa liikkeet tehdään musiikin tahdissa hyödyntäen erinlaisia taistelulajeja . Helpot koreografiat, menevä musiikki ja oman kehon painolla tehtävät liikkeet takaavat hauskan ja tehokkaan treenin jopa tunnin jälkeenkin. STRONG by Zumba® on pituudeltaan 45-60min ja STRONG30™ on 30-minuutin pituinen tunti. (Kyseessä sama tunti eri brändi nimillä).

Zumba® in Circuit      Zumba® in Circuit on latinokulttuurin inspiroima kaloreita polttava ja kuluttava tanssi fitness & kiertoharjoitelu tunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava.  Tunnin pituus 60min.

Zumba® Gold                                      Zumba® Gold on latinokultuurin inspiroima tanssillinen tunti joka on suunnattu aloitelijoille, ikäihmisille sekä muiden erityisryhmille. Tunti on helppo, hauska sekä tuo tanssin huuman kaikille! Tunnin pituus on 30-60min.

Zumba® Gold Toning

Zumba Gold Toning on latinokultuurin inspiroima tanssillinen tunti joka on suunnattu aloitelijoille, ikäihmisille sekä muiden erityisryhmille. Tällä tunnilla käytetään kevyitä käsipäinoja tai Zumba Toning Sticksejä jotka haastavat sinut ihaantelisella ylä ja keskivartalo treenillä samaan aikaan kun tanssit kansainvälisten rytmien tahdissa. Tunti on ositain siis kiinteytys tunti.

Zumba® Toning

Zumba Toning on latinokultuurin inspiroima tanssillinen tunti jossa käytetään kevyitä käsipainoja tai Zumba Toning Sticksejä. Tunti sisältää ihaantelisen ylä ja keskivartalo treenin samaan aikaisesti kun tanssit kansainvälisten rytmien tahdissa. 

CIRCL Mobility™

Avaa kehosi potentiaali joustavuuden, hengityksen ja liikkuvuuden harjoitusten avulla. Funktionaalisen liikkeen huipputieteeseen perustuen vapautat fyysiset rajoitukset, palautat ydinkykysi ja uudistat liikealuettasi, jotta voit liikkua paremmin ja pidempään.

LesMills BodyPump ™                                                

LesMills BodyPump™ on Less Mills perhetuotteen konseptoitu välinetunti, johon kuuluu levypainot, tanko ja steppi lauta.  Kyseinen tunti on tehokas koko kehon lihaskunto tunti, jossa saat mahtavan pumppi efektin energisen musiikin tahdissa koko kropalle. Tunnissa harjoitat samalla räjähtävää voimaa,-sekä lihaskestävyyttä. Tunnin pituus on 30-60min. Tuntia pystyy vain ohjaamaan saleissa joissa on erillinen sali lisenssi.

SaunaYoga®                                                                                   SaunaYoga® on koko kehon ja mielen rentouttava tunti, jossa saunan n.40.50-asteen lämmössä rentoutat mielen ja kehon erinlaisilla jooga liikeillä jotka ovat sovellettu saunaan. Tunnin aiheena on löytää sisäisen harmonian sisältäsi 30 tai 45 minuutin sisällä. Tunti soveltuu kaikille!  Tuntia pystyy vain ohjaamaan paikoissa joissa on erillinen lisenssi.

Tanssilliset tunnit

SHALL WE DANCE?

Shall we dance on 45-90min pituinen paritanssi tunti jossa opit erilaisia tanssi lajeja. Tanssi pää teemana on kilpatanssi mutta se voi sisältää myös sosiaalisia tansseja kuten salsa, reggaeton, yms.

LatinFever                              

LatinFever on tanssillinen koreografinen tunti, jossa käydään läpi erilaisia latinalaisia tansseja ja sen rytmejä, sekä käydään tanssitekniikkaa osittain läpi. Tunti koostuu kilpatanssista, sosiaalitansseista,-sekä showtanssista. Tunnin päätteeksi kevyt venyttely. Tunti on hauska, helppo & rytmikäs ja sopii aloittelijasta kokeneeseen ammattilaiseen.                           

Ballet                                       

Ballet on perinteinen klassinen baletti tunti jossa opit hallitsemaan  kehosi koordinaatiota, lihaksien käyttöä,-sekä ilmaisu taitoa. Tunnilla käytetään erilaisia koulukuntia mm. venäläistä,-sekä ranskalaista tyyliä. Tämä tunti on kaikille niille,jotka ovat unelmoineet oppia baletin salaisia taitoja.


AQUA Baletti

AQUA Ballet on tanssillinen freestyle tyylillä vedessä tehty tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta pohjana baletti,-sekä nykytanssi, jossa pidetään hauskaa ja haastetaan kehoa. Tunnilla hyödynnetään veden vastusta altaan matalammassa päässä, mikä mahdollistaa hyvän koordinaatio ja kevyen cardion haasteen samalla. Tunti sopii kaiken tasoisille ja ikäisille sukupuolesta riippumatta niille liikkujille, jotka ovat kiinnostunut baletin ja nykytanssin ihmeellisestä maailmasta vedessä. Tunnilla pääset kuulemaan monen rytmistä musiikkia ja pääset vapauttamaan oman sisäisen tanssijan.

Lihaskunto ja muut tunnit

JUST PUMP IT!

JUST PUMP IT! on 30-60min pituinen lihasvälinen pumppi tunti jossa saat koko vartalon treenattua.  Tunnilla saat täydellisen pumppi efektin ja saat räjähtävyys voiman harjoitusta samalla. Tunnilla käytetään steppi lautaa, levypainoja, pumppi tankoa. Jos sinulla ei kyseisiä välineitä löydy voit karvat näitä irto painoilla, lattialla.

PARTY BIKE

Party bike on 30-60min pituinen spinning pyörä tunti jossa pääset pyöräilee kovempien kansainvälisten hittien tahdissa. Tunnilla pidetään hauskaa ja kunnon biletys tyylillä poljetaan pyörällä ja poltetaan kaloreita tehokkaasti. Tunti voi sisältää teeman mukaan käsipainoilla tehtyä treeniä samalla.

Venyttely & Kehonhuolto      Venyttely & Kehonhuolto tunnissa käytetään erilaisia kehonhallinta harjoitteita,- sekä passiivista ja dynaamisia venytys liikeitä. Tunnissa voidaan käyttää myös välineitä esim. rulla, matto, kuminauhaa yms. Tunnilla tehdään myös rentoutus harjoituksia.

LASTEN TUNNIT

Zumba® Kids & Zumba® Kids Jr

Zumba kids & Kids jr on latino kulttuurista inspiroima tanssillinen lapsille suunnattu tunti johon pääsee 4-6 ja 7-11 vuotiaat. Tunti on suunnattu kaikille niille lapsille jotka rakastavat tanssia ja ilmaista itseään kuin perus lasten tunneilla. Tunnilla lapsi pääsee tanssin, musiikin ja erilaisten liikunnallisten pelien ja leikkien kautta sosiaalistumaan toisiin kavereihin sekä oppii aina uusia rytmejä sekä tansseja.

Zumbini®

Zumbini® on musiikki ja liike elämys pohjainen tunti 0-4 vuotisille lapsille. Tunnilla tanssitaan, lauletaan ja soitetaan soitimella (rummut, rytmimunalla yms.) Tunnilla pidetään hauskaa ja löydetään lapsen ja huoltajan välinen yhteys toisiinsa. Tunnin pituus on 45min.