Palvelu tarjonta

Personal Traning & Voimavalmentaja

Mitä on Personal Traning 

Henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta valmentajan kanssa. Personal trainer eli valmentaja auttaa sinua liikkumaan aktiivisesti ja löytämään liikunnan iloa. Valmentaja on hyvä myös lajinomaisen treenaamiseen. Personal trainer räätälöi sinun tavoitettasi varten treeni suunnitelman ja johon sisältyy itse treeni ohjelma esim. kuntosalilla sekä mahdollinen muu mahdollinen ohjelmointi tavoitettasi tekemiseksi. 


Mitä on voimavalmennus?

Voimaharjoittelu on suunnitelmallista harjoittelua, josta saat lihasmassaa, raakaa voimaa, -sekä lihaskestävyyttä. Henkilökohtainen voimaharjoitteluvalmennuksella auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi, kasvattamaan voimatasojasi ja hiomaan tekniikkasi uudelle tasolle. Voima valmennus soveltuu kaikille voimanhankkasta kiinnostuneille erityisesti urheilijoille.


Ravintovalmennus

Mitä on Ravinto valmennus?

Ravintovalmennus on kaikille niille jotka haluavat tukea omassa ruokailussa. Ravintovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat apua ja tukea painonhallintaan. Ravintovalmennus sopii myös terveyttä ja hyvinvointia tukevan syömisen rakentamiseen ilman painonpudotus tavoitetta. 

Psyykkinen valmennus

Mitä on Psyykkinen valmennus?

Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, asiakkaan hyvinvoinnin tukemista ja psyykkisten taitojen ohjaamista ja opettamista psykologian ja urheilupsykologian keinoin.

Asiakkaan psyykkiseen valmennukseen kuuluu mm;

  • Tukeminen urheilusuorituksessa harjoittelussa sekä urheilun muun elämän yhteensovittamisessa. 
  • Elämäntapamuutos omassa arkielämän askareissa.